Wednesday, September 9, 2009

Jangan EKSEN!


Kekadang kamu rase kamu dah cukup tinggi, cukup hebat, cukup gah...tapi bila tak kena gayanya, bila silap percaturan....kekadang kamu bleh jadik kerdil tak semena-mena...

Bila kamu rase diri kamu hebat, ada lagi yang lebih hebat...bila kamu susah, ada orang yang lagi susah...

(Pernah baca Siri 'Bercakap Dengan Jin'?? Yang ni namenye Siri Bercakap Dengan Diri Sendirik...huahuahuahua)

4 comments:

  1. ingt jin noti di bulan posa:P

    ReplyDelete
  2. aik...aku ada mention ke yg aku dah tonton Jin Notti bulan lepas? rasenye aku tak cite kat sape2 lg...

    ReplyDelete
  3. hey...u dah nonton ??
    me ader masa pratonton tu.

    :P

    ReplyDelete
  4. yup megat...actually mase tu expect gak megat mesti ada pny kat situ...HAHA...

    atau mungkin lain sesi kot...next time tegur me k..(kalu cam la) huhu :)

    ReplyDelete