Tuesday, November 24, 2009

100 Sudah...Yippiyaeyeh!!

Raye punye fireworks....best wor...!!


Cam Sambutan Jubli Perak plak dah nih...siap ada munge api....hohohoho....

Akhirnya...diam tak diam, dah 100 entry aku post kat blog nih.

Let me snap ur picca as a sign of appreciation...!

Terima kasih, Syukran wa Marhababikum....pada yang sudi membaca, follow dan amik peduli pada seorang Arian...

InsyaAllah...jurnal nih akan terus berjalan...

Let's keep it rollin' bebeh... ;)


13 comments:

  1. TQ zal snap pic aku.mngelip2 kat library ni flash camera ko.huhuhu.teruskan menulis selagi aku ada kemudahan internet kat opis ni.hahaha.

    ReplyDelete
  2. Gambau tu aku caj per-pic...kahkahkah.

    Broadband kan ade?

    Ko dah POTONG lum? Ikekekekekekeke.....

    ReplyDelete
  3. kamera tu ko punya ke?

    ReplyDelete
  4. dok aih....rembat...

    huahuahua....

    ReplyDelete
  5. Tahniah2! Semoga entry bertambah ;)

    ReplyDelete
  6. tengkiu...tengkiu... ;)

    sob sob.... (terharu tahap gaban)

    ReplyDelete
  7. tengkiu sumi chan... ;)

    appreciate it...huhu

    ReplyDelete
  8. tahniah tahniah. maju dan terus maju!

    ReplyDelete
  9. peeps: "UMNO terus mara, untuk rakyat Malaysia...." eh, silap lagu... ikekekekekekekeke

    hans: tengkiu sudi singgah... :)

    ReplyDelete
  10. ni dh snap blum ni..lenguh dh urat senyum aku nak senyum lama2 ni

    ReplyDelete
  11. laaa...setengah jam lepas aku dah snap... cepat gi klinik, kang kancing gigi plak...

    HUAHUAHUAHUAHUA :D

    ReplyDelete